2248

hej, idag är Malin hos mig =) Vi har ätit pizza.
Idag så provade vi gasbrännaren på svetslektionen, det är lite jobbigt med den eftersom jag är så darrhent (stavas det så?) men det blev fint iaf.

Imorgon är det bio med henrik och denice.
Nu ska jag sova lite godnatt

2122

Jag har kommit på att jag kanske är ganska smart, för jag pluggar ju alltid till mina prov kvällen innan och ändå så klarar jag dom. Fast jag inte har läst nåt annat alls, och på lektionerna är jag inte så aktiv hela tiden :O Fast idag fick jag ringa min smarta vän Josefin och fråga om lite frågor. Men nu känns det som att jag kan det ganska bra iaf. NU har jag bara ett arbete som ska vara inlämnat imorgon men jag tror att jag "glömde" det arbetet hemma :O

1916

Det blev visst inget sovande för mig för JOsefin ringde och väckte mig. Jag glömde ju skriva att jag inte va i sala igår och shoppade julklappar, det blev en tripp till västerås istället där jag också fick sällskap av Malin =)
Där hittade jag lite julklappar framför allt till Henrik, Denice hitta jga inte så mycket åt. Jag själv införskaffade mig en rödrutig skjorta.

När jag skulle göra mat så kom jag på att jag hade en färdigkokt skika i frysen så jag tog fram den och tinade sen såg jag att den gick ut 30 november 2007 :O så jag fick kasta han. Så nu gör jag chiken bits och ris asusually. ´
Idag införskaffade jag mig en ny cola platta så nu mår jag bra.
Efter jag har ätit måste jag dra igång med pluggandet så VH

1655

vem fan läste min blogg 38 gånger i måndags? :O

Nu har jag slagit in julklappar :D Dom blev jätte fina fast jag har en kvar men jag måste ha en kartong till den.

Jag ska nog sova lite middag nu, godnatt

tisdag

idag så orka jag inte riktigt med skolan, men eftersom jag bara har en lekion och den är ganska ovärd så tänkte jag att jag fick vara hemma lite.  Det va skönt att sova tills nu =)
Nú ska jag äta upp min gröt och föna håret sen ska jag gå och köpa julklappar tror jag. Jag är mobbad så ingen vill följa med mig, men det är kolt att gå själv.

btw det är jätte mycke snö ute, jag tror dom sa imorse på nyheterna att det va rekord för november månad :O Kolt, om jag nu inte har drömt det

VH

hej

Ni ska veta  hur möra mina ben va förut, jag träna ju lite sen avslutade jag med 90 grader och satt i 5 minuter. Jag ska komma upp till mitt rekord som va 7 förut tror jag.  Så nu har jag också lagat mat, den maten som jag nästan aldrig äter. Kyckling och ris, det blir det visst varje dag men det är ju lätt att göra och går fort, är gott och nyttigt också. Det kanske inte ser så jätte gott ut men det gör inget. Cola till det också =)


17.37?

Eftersom jag slutade ganska tidigt idag så har jag sovit klart min middag redan. 3 timmar blev det och det är ju ganska lagom, men nu är bara frågan vad jag ska göra hela kvällen nu? Jag måste iaf gå till posten snart och posta ett bra, sen vore det en bra ide att gå ut med sopporna också eftersom jag har 3 påsar :O

Jag kanske skulle försöka leka lite duktig idag och träna lite?
Snön är så jobbig, jag hatar att få snö i skorna, vilket jag kommer få när jag går med sopporna.

hhejå

hej

oJ JAG HAR  ju nästan glömt min blogg. men som vanlgt gör jag inget just nu. jag funderar på att kolla film men då är den stora frågan vilken? jag har ingen här som jag inte har sett.

VH

hejhejhejhej


Bra låt!


aha

hej, jag har nyss haft min svets lektion som inte gick så bra, jag va lite dålig idag. Rackarns, men det va lite jobbigt när en kommer och ställer sig bakom mig och tittar. Då kan jag inget. MEN LITE FINT BLEV DET LILL AJAG GJORDE IAF :p=  oj caps.

Jag och josefin ska skriva dagens outfit:

Skor- svarta fred perry
boxyr- klassbyxor
Tshirt- svart ed hardy
Tjocktröja- blå lyle scott
SIdenkalsonger- snodda från min bror (glömmde ta av dom imorse)
trosor- har inga
STrumpor- vita adidas från stadium
Hårspray- Proffs från Åhléns
guldring- guldfynd
Silver armband- från utomlands
bh-lindex
Jacka- grå elvine från zoovillage
Vantar- svarta levis från factory outlet
halsduk- rutig typ från lindex

värt asså


...

Oj jag glömmde ju vad jag helst vill ha. Denna jacka men den får jag nog bara drömma om eftersom den kostar närmare 7000 kr. 



=)

Nu har jag varit så trött på att inte ha någe lyse i mitt vardagsrum bara för att den lampan inte funkar. Så jag tog den från hallen, så nu har jag inge lyse där istället. Cp lampa och inte funka. Jag får önska mig en i julklapp så slipper jag köpa en själv. Jag ska skriva vad jag vill ha i julklapp nu bara för jag har kommit på lite, annars så glömmer jag det om en kvart.

1, Lampa till hallen/ vardagsrummet
2, Presentkort på MQ, eller liknande kläder därifrån. Ok jag erkänner, jag vill ha märken på mina kläder.
3, Skor, mina är dryga och förstörda för jag köpte mocca skor på vintern.
4, MIndre soffa till min lägenhet, jag måste skrota min gamla fula
5, 20 platter cola
6, Filmer, jag <3 filmer
7, Diskställ från Åhléns, f1 kolt är det. Nej jag har ingen diskmaskin om någon undrar

8, Svarta tillbehör till köket/badrummet

Fan vad seriös jag har varit, nästan stolt över mig själv

nu kommer jag ihåg det är, starkt gjort Spång


aha

Denice ringde mig vid 16.10 och då hade jag precis somnat, så då sa jag att hon skulle ringa mig vid 17.00 så jag inte skulle sova bort hela dagen. Men jag gick upp då efter vi hade lagt på för att jag skulle överaska henne, men inte fan har hon ringt asså.

nu är jag disappointed at her


hej

hej blogg

hej

hejdå blogg, Jag saknar fint väder och skogsröjet

happ

Undra varför jag har en blogg egentligen? DET ÄR JU INTE DIREKT SÅ  att jag skriver nåt värt i den. Vad ska man skriva i den? Jag brukar bara skriva nått oseriöst för att jag har tråkigt.  En sak stör mig ibland, varför skriver folk saker som handlar om dom själva som inte alltid är bra? Att man är deprimerad eller så. När jag skriver sånt är jag bara oseriös, men varför skriver man annars sånt? Det är ju inte så att bloggen pratar med en. Då kan man väl prata med en vän eller så. Vissa skriver tex att dom är tjocka osv (jag har okcås det men som sagt är jag oseriös hela tiden) men skriver man det för att folk ska tycka synd om den då eller?

Det jag vill få ut är att jag  tycker det är konstigt hur folk kan öppna sig för en blogg, bloggen kan inte göra nåt åt det.
Bara så ni vet så tycker jag det är rätt åt er som tycker ni är tjocka och KLAGAR över det.  Det är inte svårare än att göra mågot åt det.

Nu ska jag väl gå och handla för jag inte har någon frukost hemma.
Jag satt med Malin förut när hon gjotde sin tatuering, den blev fin fin =) orkar inte lägga upp bild på den.

hej

Ibland är jag trött och inte orkar blogga. men nu är jag inte så trött, bara lite.
idag var jag i skolan, det ´va ganska slappt har inte gjort nåt. Vi provade studentmössor.
Typ alla i våran klass ska ha grönt band på mössna, jag fattar inte varför det är jätte fullt. Dom vill ha det bara för att grönt står för naturbruk. LLOOOLLLL värt.

nu ska jag väl göra nåt som jag aldrig har gjort förr, sova eller kolla på tv :O


VH

hejehjehjehjehjehjejkejlkfn 0k<8sa

Malin är här, jag tror hon <3 özgür eller nåt.

vati

svenska?

jahapp

imorgon har jag svenska redovisning, kul eller inte. så nu sitter jag och pluggar ihjäl mig på den. Det skulle ju vara lättare om man inte var först så man kan se andras bidrag. Men men, vi får se hur det går. Oj jag kom just på att jag inte har skrivit mitt pm :O det kanske min lärare ska ha imorgon
fuck fuck fuck fuck, fast det går nog rätt fort att skriva ihop. nu ska jag skjuta mig

hej

nu har jag och josefin ätit god kebab rulle =)
jag fick dock tvinga henne att äta för hon tycker inte om när jag göre så här mot henne. nu är jag så mätt så jag har ont i magen


vh

hej

jag är i skolan, det är jätte roligt. jag ska nog börja sova över här


kolt

om man skulle bygga ett mount everest i sverige skulle det ta 6000 år om man hällde en lastbil sand på högar i sekunden

:O

Det är inte bra med colaburkar :S
Jag har druckit över 1,5 liter idag fast man märker det inte när det är burkar.
oj

...

I will not get over that, the mainstay has fallen, he passed away.

måndag

jaha jag skolka inte från min sista lektion idag.
Jag och josefin har börjat planera våran idrottslektion vi ska ha nästa vecka. Det ska nog gå bra =)
Jag ska nog koka (stavas det så) koka, vilket töntigt ord, iaf koka ägg. egentligen gillar jag inte det men jag ska prova iaf om man gör som lite lösa kanske dom blir goda.

orka rubrik

hej igen.

Jag fick lite besök förut av adam och dennis kanske? och nån mer.  vi kolla die hard 4, det va trevligt så jag slapp vara själv hela kvällen iaf.

hej

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj nu va jag tönt

Jag är i sala och har tråkigt som vanligt. KAnske ska äta ihjäl mig eller nåt.

Nu har jag tagit med mig mitt nya tangetbord det är lite skönare än det förra fast lite jobbigt att knapparna är så höga  men jag kan ju alltid använda båda eftersom båda är framme. Orka ta bort ett lixom?
aja jag ska väl packa upp min väska och sen äta ihjäl mig,

VH som denice skriver

h

hej, jag leker med malin för tillfärligt. <MEN JAG  ska åka hem sen och hon va snel och följde mig hem så hon sen kan gå med mig till stationen =)


vh

...

en djup saknad,
 its time to forget

`?

Aha värt att jätte många har skrivit typ, yes "obama vann"
vet folk ens vad det är för skillnad på tex Obama och mc cain eller?
Eller skriver folk bara så för att så många andra tyckte att obama skulle vinna?

godmorgon

oj jag råka sova 4 timmar middag, det blev nog en för mycket. Nu kommer jag nog ha svårt för att sova ikväll.
Det fick böli jätte seriös mat, mackor med stekta ägg och varm oboy =)

moget?

Jaha, jag  och josefin har varit på ica och vi köpte sallad, vi skulle göra ost och bacon sallad. Dock så brände jag sönder baconen så det blev bara kolbitar. Kul.
Men det blev gott ändå vi sket i den. Sen blev jag jätte sugen på panacotta så vi gick till macken, men vad hade hänt med den då? jo den hade lagt ner, fan vad omoget asså. vad ska jag äta nu lixom? jag funderar på att steka lite ägg och äta resterna av salladen.

josefin har bajsat på sig

godnatt

hej nigew

jag glömmde säga att idag shoppade jag lite.
Det blev:
1, en macka i skolan
2, ost (till mackan)
3, Cola

hej

Dagens outfit:  Svarta adidas strumpor  m.m.

?

btw ska man bada med öppen dörr?

bada

Ne nu ska jag minsan ta mig ett bad =) jag undrar om det är skönt, om jag inte kommer till skolan imorgon så somna jag och drunknade.

Jag ska nog ha skumm, synd att jag inte har någon badanka.

hörs lixom

vati

Jisses vad min soppa blev god =)

Jag trodde faktiskt inte jag skulla lyckas, synd bara att ingen ville komma och äta med mig för det blev lite mycket. Jag gjorde för 4 personer, så nu finns det rester tills imorgon kanske?


btw nu kan jag 36 av 60 ord, starkt gjort av mig tycker jag. ska bara se nu om jag kan dom fortfarande


hihi vad kul det är att vara själv 


hej

Idag hitta jag ett recept jag ska prova =) KYCKLINGSOPPA med curry, det verkar lätt att göra så vi får se hur det går med det. Nu ska jag njuta av mina stekta ägg och rostat bröd. Sen ska jag plugga =)

rkolt

jaha nu har jag fixat nytt virusskydd så jag slipper alla jobbiga fönster som kommer upp. dock så var det min pappa som förklara över msn hur man gör men jag var ändå duktig =)

åhh jag har inte pluggat nåt, jag hatar mig själv för att jag aldrig gör det. HUr ska jag lixom kunna 60 helt främmande ord tills på onsdag? kanske dags att plugga in dom lite,, så har jag iof sagt i typ en vecka nu.  bajs


rosa

Nu är jag i Sala, det va inte så roligt att gå eftersom min väska vägde typ 100 kg.
Nu måste jag gå och handla också, kul. Jag måste köpa ägg, jag har nog blivit beroende av stekta ägg :P lika  bra att gå på en g¨ång så godnatt 

Utkast: jaha hej. ...

jaha hej.
iGÅR FYLLDE MIN BROR (oj caps) år, det va ju kul för han. Jag har inge värt och skriva, eller det har jag nog men jag orkar inte. Jag vill bara gå och göra nudlar så jag ska väl göra det snart.

Imorgon åker jag till sala, kul? kanske får se. Jag har en del och plugga så jag måste plugga ihjäl mig på söndag och läsa ut bokfan.

RSS 2.0