värt

Jag höll nästan på att förova mig imorse också, varför kommer jaginte upp längre? eller jag kom ju upp. Men jag han inte äta upp hela min frukost i morse så den står kvar på soffbordet, helt torkad och äcklig :P haha mysig jag är som inte plockar bort efter mig.
Jag vill sova middag nu, men det går inte för sig för jag väntar på samtal efter 16, mogen tid det kan ju liksom vara närsomhelst.
Projektredovisning hade jag idag också, det gick ju ganska bra ialla fall. Jag pratade med benny om det och han sa att han var nöjd med mig, han trodde inte det skulle vara så bra som det var, men det var inte bäst. Han ville inte säga nåt betyg, men jag antar att det är ett G eller VG  iaf.
Igår eller om det var i förrigår så skrev jag ett arbete om restafari religionen, så nu bara för det har jag börja nöta Bob Marley. Men nu ska jag inte skriva mer ovärda saker.

Btw så är det innebandy idag, det ser jag fram emot

hejdå

hej

Jag är hungrig, jag åt ju mat vid typ 17 eller 18 tiden. Så tidigt brukar jag aldrig äta, men om jag äter nu så kommer jag inte kunna somna. Eller Malin säger att man inte gör det men jag blir ju trött av att äta mycket.
Imorgon så ska Malin komma på besök och vi kom fram till att prova nån helt ny maträtt så det blir kyckling och campinjongryta, fast det är inte gryta det bara heter så. Det ska bli gott hoppas jag, jag var och införskaffade ingridienser till det förut idag.

ne jag ska nog ta macka nu och kolla på tv och sova.
Moget att scrubs börja om från första säsongen igår, för typ 3 e gången.

godnatt

hhej

Eftersom jag försov mig idag så tänkte jag ha en pluggdag, den har gått mycket bra hittils. Jag har 2 stora Historia uppgifter att göra och än så länge har jag skrivit om djurgårdens historia :) det var rolgit. Sen måste jag finslipa mitt arbete som jag börjat med, det handlar om Eu, inte lika roligt att skriva om. Sen har jag bara 2 st analys frågor jag ska skriva om i historian och ett prov jag har missat och efter det ligger jag inte efter längre. Fan vad skönt!
Jag måste också plugga till min projektredovisning som jag ska ha imorgon. Men jag pluggar nog inte så mycket, improvisera låter som en bra grej tycker jag.
Jag gjorde nyss äggomelett, den blev god förutom att jag glömmde krydda den helt, inge salt eller nåt. Så den blev inte så god.
Nu ska jag göra nåt fräckt, hörs

mat


jag var duktig igår och gjorde seriös mat :D Jag är bra på det här


mog1

fanfanfan jag har försovit mig, inte bara en kvart eller så, utan 2 timmar. Min cp telefon hade laggat ihop imorse så det gick inte att ringa mig och mitt alarm ringde inte heller, jävla skit asså. Nu får jag sitta och ha dåligt samvete

hhhhej

Nu står maten i ugnen och grillas :D

Som jag skrivit någon gång så råkade jag radera 4 an på tven förra veckan, igår skulle jag fixa det och vad gjorde jag då? jo jag raderade 5 an också. Då blev jag less på det så då tog jag bort allt och sökte om efter alla kanaler. Jag fick tillbaka alla men dom heter helt fel saker och sitter på fel plats. Jag döpte om dom igår och idag ska jag väl styra upp så dom sitter på sätt plats, f1 störande att typ 3 an sitter på 9 an.

aja hejdå

mat

Heeeeeeeej idag ska jag äta revbensspjäll, 0,850 kg. Så jag har så jag klarar mig dock finns ett problem. Jag vet inte hur man grillar i ugnen?

Ett stort beslut

Nu ska jag seriöst sluta dricka så mycket cola som jag gör, jag ska inte sluta med det bara trappa ner. Det kommer bli hårt men jag tror det är nödvänigt. Ska jag säga 2 burkar om dagen? Fast det är ju ingenting :S jag ska ge det ett försök iaf.
Ni som inte känner mig förstår inte att det här kommer bli svårt


Nu ska jag sova godnatt

hej

Jaha det blev som sagt utgång igår också, den börja hos calle och becca sen drog jag och sofie till lilla, där var vi lite mobbade och jag drack iirish coffee, fråga mig inte varför. sen stängde det och då gick jag och sofie mot statt, men när vi kom till nattbussarna så sa jag att om hon moonar för dom så får hon 100 spänn, och det gjorde hon minsann. Hon tog en till buss när hon ändå var igång fast den fick hon inte betalt för. Sen gick vi till harrys och sa, hej vi är 18 får vi komma in? Men nehe det fick vi inte, konstig tycker jag det är ju bara 23 år. 5 år hit och dit skadar väl inte?
Men då gick vi och ställde oss utanför statt och jag börja snacka med poliserna som vanligt, trevliga människor det där.
Men sen börja vi dra oss hemmåt med en god pommestallrik. Kanske lägger upp nån fräck bild sen, mobilen måste laddas nu.

hejhej

hoho

Jaha nu vankas det drika idag igen då =) Lite sliten kanske jag är efter gårdagen men men. jag har inte mycket att välja på för denice vill att jag ska vara med. Jag orkar inte skriva mycket, kan skriva imorgon om det hände nåt roligt.

köpa?

Jaha hej igen, jag har suttit kollat på massa t-shirtar
Av 250 stycken så hittade jag 2 stycken som jag gillade

Ed hardy, dom har snygga tröjor men deras byxor ser förjävliga ut





Evisu- har mycket snygga kläder, tycker bara att märket liknar nudies ganska mycket




Ja dom två skulle jag vilja ha men jag vet inte om jag törs köpa, tillsamans kostar dom 980 + frakt men jag skulle ju bli sparsam? Jag får fundera ett tag på det.

hhehej

Jaha det blev en trevlig kväll igår, jag och Henrik vara rätt så tankade. Jag ska nämna 2 roliga händelser.
Jag sofie och Denice gick ut från lilla och då satte jag mig på en trapp och trodde denice eller en vägg var brevid mig så jag skulle luta huvet mot den för jag va trött. Men nehe det var nån konstig plåtlåda som typ rullade iväg, det gjorde lite ont i huvet. Sen kom det en krogvakt och sa att vi skulle gå därifrån. Ovanligt att jag gör bort mig.
Den andra händelsen var när jag och Henrik gick hem för vi gick massa extra vändor så vi va vid huvudentren vid sjukhuset och där står det en skyllt att man inte får röka, men vi trodde vi var häftga så vi ställde oss under den skylten och tog kort.
Sen sparka jag på tanten där också.

Jag glömde dock supa harry under bordet, det får bli på valborg eller en annan dag.

gokväll

Tjoho, ikväll är det party.
När jag kom hem från sala så chillade jag först ett tag med martin, vi åt på mcdonalds och köpte sen mjukglass, eller jag betalde allt. Martin = fattiglapp, det var trevligt. Sen träffa jag mia och vi tog lite mått inför min klänning.
Just nu sitter jag hios henrik och vi super till lite, Sofie kommer snart på besök, Mycket trevligt, har ju typ inte sett henne på månader känns det som. Men nu ska vi supa harry under bordet, det är jag bra på. Ne nu måste jag dricka, hörs


:O

haha kan ju börja att tillägga lite från förra inlägget att det var inte min mobil som låg i tvättkorgen det var min plånbok med bankkort och allt. Jag har nog skrivit fel :P

Nu måste jag plugga till prov imrogon och sen tänkte jag sova tidigt idag så godnatt

kol kille

Eftersom jag inte har så mycket att göra så blir det många inlägg idag, men det gör inget då blir Josefin glad iaf.
Jag har alltid tyckt att jag är ganska ansvarsfull person, men jag kanske inte är det.
Jag tappar bort min mobil i lägenheten varje dag, jag brukar tappa bort min jacka, mina nycklar och alla andra små grejer. Det är konstigt att det kan försvinna i en liten 1a, men jag hittar ju allt tillslut.
En gång hade jag tappat bort min mobil hemma, efter en vecka letandes så hittade mamma den längst ner i min tvättkorg, hur kom den dit kan man ju undra?
Just nu har jag typ 3 fulla soppåsar som står och väntar på att jag ska gå ända till sopphuset och kasta dom. Det är minst 100 meter dit.
Jag kan inte heller ha bra koll på min ekonomi, lite koll har jag ju men inte så bra. Jag har börjat impuls köpa grejer hela tiden. Sen är jag väldigt klumpig av mig, tar typ sönder allt som kommer i min väg.
Sen tar jag aldrig tag i saker, jag skjuter upp det mesta och göra det i sista minuten.
Det ända som jag är bra på så sätt är att klara mig själv i lägenheten, laga mat, gå på toa, dricka cola osv.

Med andra ord så börjar jag bli en Denice, så var det inte förr.

Dagens planer

Tänkte det kunde vara kul och veta mina planer för idag/ikväll =)

  • Bli full
  • Äta gräslök
  • Jonglera
  • Skrika att jag är bög utför balkongen
  • Bygga en hydda

Så nu vet nu det, hejdå


skolan

Jag och Josefin hade stor planer när vi skulle åka hem idag, hon körde. Vi skulle till ica och köpa glass och sitta utanför och äta den eftersom det är så fint väder. Vi hade precis haft idrottslektion och var svettiga efter den, eller inte jag. Jag chilla mest för jag är ju lite sjuk men josefin var iaf, hon hade ju liksom sprungit 2 fri varv på bränbollen. Men iaf när vi hade köpt glass och kom ut så hade solen gått i moln. Jävla oflyt asså, men vi åt glassen ändå det var gott.

Btw så körde vi lite fotboll på idrotten också och eftersom jag är snorig så bildas det mycket snor så jag gjorde en bondfräs mitt på planen, vem har snorpapper i fickan liksom?
Då tyckte alla jag var jätte äcklig :O  Men vad skulle jag gjort`?

hej

Nu jävlar har Malin hjälpt mig att styra upp massot =)
Nu har vi gjort så det bara kommer en bit text i taget på min power point. Hoppas nu bara mitt program funkar på skolans datorer eller nåns dator. Blir lite jobbigt om jag ska ta med min eftersom det inte är en laptop. Det här ska nog styras upp. Jag känner mig faktiskt lite friskare nu också så jag hoppas på att jag kommer somna tidigt ikväll. Nu blir det scrubs =)

GN

hej

OJ vad jag jag har varit duktig nu och gjort klart min power point presentation, synd bara att det är på engelska så jag förstår inte hur man gör så bara en del av texten kommer upp först :S

Btw, jag sov ju typ 4 timmar inatt och kände mig väldigt trött i skolan, så idag i skolan har jag druckit 3 cola burkar en kopp kaffe och tagit 3 stycken koffein tabletter. Jag undra om det hjälpte eftersom jag inte sover nu? Man fick egentligen bara ta 1-2 tabletter åt gången :O
Men jag va ju som sagt trött. Sjuk är jag fortfarande men det är ju innebandy ikväll och det vill man ju inte missa.
Alla säger att jag inte borde spela men jag säger att jag kan ju ta dte lite lugnt =) Bra idé av mig.
solen skiner köp gardiner.

Abdulwali Muse

Om man är så ful som han är har man fan ingen rätt att leva.





Sen är hans mamma dum i huvet också, hon är säkert hammarbyare

Sömnproblem

Jätte kul asså, jag hostar typ så fort jag lägger mig så jag inte kan somna. Sen höll jag på att fiffla med tvdosan så jag råka typ radera 4 an eller nåt, jätte kul. Så jag tog mig en burk majs och satte mig här och leker kol. Men det var inte så kolt här.

ica

Ne men ser man på ica sänker sina varor.
Den här varan sänktes ju moget!




Smyghöjningar?

sjuk

Ok jag kan skriva om hur synd det är  om mig eftersom jag är jätte förkyld och hostar, jätte synd. Sen va jag osmart nu för jag dricker oboy och såg att mjölken gick ut 17:e april, men jag orka inte öppna den nys så nu kommer jag bli magsjuk eller nåt säkert.  Ja typ det, sen ska jag lägga upp en lite rolig bild.

hej

hej jag har inge kul och skriva så hörs

..

Hej jag har inge liv, jag pratar med Josefin hon är städarN just nu.

hejdå

fotboll

Ikväll Hammaby-Djurgården. Martin tror på 2-1 jag tror på tvärtom!

fotboll

Ikväll Hammaby-Djurgården. Martin tror på 2-1 jag tror på tvärtom!

deklarera = inte min grej

jaha jag tänkte ta och deklarera men kul att jag inte fattar något :S
Jag körde i princip fast på startsidan.

kul

asså nu är det inte roligt längre, hur mycket snor finns det egentligen i näsan?
Jävla denice och smitta mig också, sen bara för jag snyter mig hela tiden så kommer jag bli torr runt näsan och få sår. Jätte kul. Plus att man nyser hela tiden, inte kul, jag har seriöst nyst över 40 gånger idag skulle jag tro.
Sen är facebook och tagged jätte jobbiga också för dom skickar mejl till mig 24/7, låt mig va. 


idag har jag annars inte gjort mycket, jag har tagit det lugnt och kollat på 3 filmer ( ASSÅ NU FICK JAG MEJL FRÅN TAGGED IGEN), nu ska jag nog se en film till eller nåt.
Eller spela bloons tower defense igen, fast jag har redan klarad hard så det är inge kul längre.

kolla vad fräck jag va =) Ändå så har jag också många liv kvar och ganska mycket pengar också. Nu kommer josefin skriva att jag ska spela på king men det orkar jag inte, det är ute.  


bafucin

Jag är lite sjuk, typ förkyld och ont  i halsen så jag käkar massa baucin. Jag hade en nyss i munnen sen nös jag och då flög den ut, haha det var lite roligt.




Obs mint är töntigt
obs vet inte varför bilden blev konstig om den nu blev det.

hejhej

Jaha det var ju trevligt igår, det blev en del mintuu shotar :P jag hade ju inte planerat att dricka så då fick jag ta det som fanns hemma. När mobilen ringde imorse så va jag jätte törstig men orkade inte resa på mig så jag snooza (stavas?) jag i typ 30 minuter. Under den tiden så låg jag och drömmde om cola, sen när jag gick upp var det 10 minuter kvar tills jag började så då hällde jag i mig typ 4 glas cola, borstade tänderna och gick till jobbet. Sen blev jag jätte hungrig.

btw så hade jag kameran med mig igår så jag ska styra upp bilder sen, ska bara hitta batteri laddaren och kabel till datorn, jag tror inte jag kommer hita nåt av det. 
 
Nu ska jag sova  ihjäl mig, godnatt

hezt på fezt

Jaha nu har jag nyligen käkat pizza med lollo, denice och carro. Det var gott :) Senhar dom övertygat mig att följa med på fest ikväll så nu blir dte party ikväll också, lokal fest.
Det var lite roligt när vi åkte för lollo har en megafon i bilen så då veva dom ner rutorna och carro satt och sa massa saker till folk, Sen satte vi på alarmet på den och körde efter bilar. Det var dock ingen som stannade. Men roligt var det iaf. Det är inte lika kul att jag ska jobba imorgon och sen har jag inte så mycket att dricka heller men det styrs nog upp ganska bra. hejdå

hej

äsch jag skulle åkt till skolan idag. Jag får alltid dåligt samvete när jag stannar hemma. Men faktiskt så är det inte ofta som det händer, jag kommer inte ens ihåg sist jag skolkade så jag tycker nog inte det gör så mycket.
Dock har jag kanske lite tråkigt bara.
inga planer har jag inte för kvällen heller, men det är väl bäst så eftersom jag ska jobba. Jag kanske måste börja 5, det är lite ofräckt.

dagen efter

Jaha jag som inte skulle dricka så mycket igår?  det gick ju inte så jätte bra, det slutade med en vinglande alexandra hem. Men annars var det mycket trevligt igår, Josefin tyckte jätte mycket om köttet som jag hade marinerat och grillade =)
Här är det jag som är mannen och fick sköta grillningen.

Dags och korka upp, klockan va 17.20





Ett tag senare var folk såhär glada =)



grilldags

Jaha nu är Malin och Josefin på besök hos mig. Vi ska iväg och grilla sen, malin ska dock inte ´med. 
Vi ska grilla flerrekottleter som jag har marinerat,  majskolvar, champinoner (färska) och sen har vi lite potatissallad. Det blir nog fina firren. Sen kör vi lite vin på det också. Malin ska vara på dejt med Princen, då blir han glad =)


hörs

skola

jaha nu har jag gått upp för tidigt. Nu har jag 45 minuter och inte göra nåt på.

godkväll

Idag har jag haft mycket besök i min lägenhet. Först kom en snubbe från brandskydd och snacka lite, sen kom ett par och kollade på lägenheten, tjejen som var med va jätte äcklig. Hon gick barfota här och hade JÄTTE LÅNGA TÅNAGLAR. Fyfan vad sånt är vidrigt. nu gör det ont i mina fötter när jag tänker på det, jag tänker att hon rispar sina naglar i mina fötter.

Snart kommer en snubbe till och ska kolla lite.
haha vilka besök va?
Om en timme ska jag iväg och spela fotboll och det ser jag fram emot =) Sen kanske jag ska äta mat någon gång men orkar inte just nu, jag tar en cola istället och några tomater. Jag kom just på en sak att jag öppnar alltid colan vid vänster nedkant vid skärmen. Tänk om det blir förstört där tillslut :O

hej

Fräckt att dom har tagit bort comviq tanten för jag verkligen hatar henne!

Princen

Vi kör en fräck bild på princen också, han är kol kille



fisen

Hmm jag tror jag skämmer bort min hund lite för vi var nyligen ute på promenad och sen så satte jag mig här vid datorn ett tag. Sen sitter princen och gnäller bakom mig och då reser jag mig upp för att hitta hans boll men han springer in i köket och sätter sig framför sin matskål och tittar på mig.  Så jag gick fram till han och tog upp hans mat i handen och räckte fram det till han och då passade det tydligen.
Jag skämmer bort han lite när han är i sala för han äter jätte dåligt när han är här. Så då tänker jag, men stackars princen då, Här ta lite av min fläskfile och potatisgratän och ät av. Då blir han glad och äter, han vet nog att man kan köra med mig :P Men nu har han iaf ätit upp sin dagsportion + lite av min mat idag.

Nu borde jag sova, egentligen så har jag prov imorgon men hoppsan det glömmde jag så jag gör det nästa vecka =)

Godnatt

tnt

Hörde jag skål på torsdag?

jaså

Åhh jag känner mig så elak ibland. För när jag väl är hemma på lov eller helger så jobbar jag och när jag jobbar så orkar jag inte göra nåt efter jag har kommit hem. Så då går jag och sover typ 70 timmar. Jag hinner aldrig med att träffa folk, i så fall är det bara på fredagar när jag är på krogen.  Jag saknar tiderna när jag och mina vänner hade mopeder och bara körde omkring för vi inte hade något annat för oss och vi kunde köra runt ett ganska bra tag. När vi typ åkte till tempo och köpte cola och sen åkte till häringe och satt och chillade där. När man gjorde ovärda saker med sina kompisar men som ändå alltid blev roligt. Jag saknar alla mina gamla vänner från katrineholm.

kul

Det är ganska skönt att sluta skolan klockan 11 :)
Men nu är bara frågan vad jag ska göra hela dagen nu då?
Det finns 3 saker jag kan göra:
. Plugga
. Diska
. Äta
 Jag föredrar nog att äta och gå ut med min hund snart. Jag brukar äta när jag har tråkigt men nu åt jag ganska mycket i skolan så jag är inte hungrig alls, dock va det inte så god mat i skolan men jag åt mycket iaf.

Men jag kom också på att jag har nån andra världskriget serie som jag har lånat. Band of brothers heter den och den verkar ganska bra så jag kan ju alltid kolla på den hela natten.
Idag ska jag äta potatis gratäng och flerrefile =) Det är ju så roligt att göra sån mat till sig själv, men rackarns jag har inte tagit fram det från frysen så jag ska göra det nu så VH

Hej

Godmorgon!
Det blev utgång igår också, jag och Denice satt inne på lilla och shotade lite och kände oss kola. Det var ganska dött där så vi bestämde oss för att dra till statt. Där jag egentligen inte kommer in eftersom det är 20 där men vi tog ut pengar och gjorde upp en plan. När vi kom utanför så kom Hjalmar ut därfirån och vi snacka lite med han. Han sa att det är 1 på 100 att jag kommer in, och jag va fan den på 100 för jag kom in. Jag skiter i att jag betalade 120 kr för 45 minuter jag va iaf fräck =)
Det har vi bildbevis på också som kanske kommer upp här senare eller nåt, annars kommer det nog på bdb.

Jaha om en timme och 20 min går tåget till sthlm och henrik ligger fortfarande och sover.

hej

Anders eklund sitter brevid hagamannen i fängelset, det hade nog danne velat :P

omgroflmaolol

Jag är kol bara så alla vet, det är  dock inte cashilito aka danne, han förstår inget av lastfm.se. Jag är ju dock inte så bra på att förklara men jag trodde han var ett smart barn.
Jag orkar inte skriva, ni får låsas att ni läser nåt kolt. hej hej

hej

I måndags va jag fräck, då skulle jag öppna min dörr från rummet och gå ut men smart som jag är så öppnar jag den på mitt huvud.

Annars gör jag inte mycket, jobbar denna vecka. Jag har hämtat ut mina fräcka kläder jag beställde får ett tag sen, men jag blev inte så jätte glad över replay jeansen men dom duger iaf.
jaha party på fredag, då kommer folk inte känna igen mig, inte i skolan heller. Jag har rakat av mig håret och gått upp 50 kg.

ha så trevligt

statt

godmorgon igår blev det som sagt statt. Det var ju trevligt men jag blev så trött sen så då gick jag och Josefin hem. Sen vaknade jag imorse av att malin och allo plingade på dörren, dom hade ringt mig 27 gånger inatt men inte hade jag vaknat så nu känner jag mig lite elak. Dom hittade iaf sovplats men fick gå väldigt lång.
Jag förstår inte varför jag inte vaknar av min telefon längre.
Jag skulle behöva en huvudvärkstablett som tog bort min tandvärk, varför borstade jag inte tänderna igår när jag kom hem?

Nu ska jag fräcka lite, hörs

disk/smirnoff

Jaha gick ju inte sådär jätte bra att sova, alla ringde och skicka sms så det blev inget sånt. Hoppas jag bara är pigg sen =)

Nu ska jag diska lite sen tänkte jag ta en god smirnoff i förväg, kanske 2 :D

hejehj

hejhjehjkeeje

Nu jävlar i havet har jag städat jätte mycket!
Snart kanske jag borde duscha, mina vänenr kommer runt halv 7 så jag har ju ett tag på mig iaf.
Jag har pluggat idag också.

nu kanske jag borde vila lite först eftersom min hund väckte mig 7 imorse, men jag gick upp vid 08.20. Man måste ju vara pigg ikväll så godnatt

bb

Haha förut pratade jag med Malin och sa, tänkt vad kul om man hackade sig in på blondinbellas blogg och nu när jag sitter och läser aftonbladet så är det ju nån som har gjort det :P

det va lite roligt

=)


Hej kylen som mest består av cola och alkohol




hoho

Idag blir det en del pluggande för min del, det vore iaf bra. Jag kommer ha ganska tråkigt idag tror jag.
Jag måste gå till ica sen och köpa dammsugarpåsar men jag har ingen annin om vilka jag ska ha :S

hejdå

kul

jaha jätte kul i skolan, jag har gjort prov. Det va jag bra på fast josefin inte hjälpte mig, bara först. mkt.

jag har en cola denär god.
Josefin har sin väska i en ica påse, synd att det inte var maxipåse bara.

hejhej

RSS 2.0