Dagens outfit

På jobbet.

Byxor från jobbman stl 46. Pris: ingen aning, typ 400-600 kanske.
Tröja från soc stl Medium. Pris typ 199 kanske.
Tshirt, har ingen aning vart den kommer ifrån eller vad den kostar men det står japp på den. stl 160. Den är typ 10 år gammal.
Stövlar från tretorn stl 37. Pris, 300-400 kanske?
Jacka Helly Hansen, stl M, pris. Ingen aning.
Morakniv. Vet inte så mkt om den men den är svart och röd.
13 nyckel, vet inte så mkt om den heller.
Handskar, svarta.
A3 block. Tror jag att det är iaf.
2 reklampennor

Det var nog det

hej hezt

Aha helgen. Jag behöver nog inte säga hur den var. Dom flesta vet nog hur det brukar sluta när jag dricker.


hej

Det känns som att jag har varit bortrest i typ en vecka, därför jag inte har bloggat. Fast det har jag inte varit, jag var i eskilstuna igår bara. Det var en ganska rolig resa, iaf på hemvägen.

men jag drar hejhej

aha

Idag skulle jag och denice åka och simma, jag fick stressa lite för att det inte skulle bli så sent. Jag ringde till och med och väckte denice. Så jag kommer till valla och hämtar upp henne och sen när vi börjar närma oss katrineholm så känner vi båda att vi kanske är för trötta för att simma. Så vi bestämmer oss för att svänga in vid coop för att köpa nåt gott.
Så där går vi in och köper kanelgifflar och lite annat. Vi gick säkert runt och velade i 20 minuter där inne. Men när vi har betalat och kommerutanför dörren så ska jag känna efter bilnyckeln i jackan och upptäcker att den inte är där?
DÅ kommer jag på mig själv, att jag har råkat lämnat den i bilen. Så jävla smart jag är ibland.

Tur det inte finns så mycket tjuvar i katrineholm.

godkväll

Jaha hej. Jag tänkte meddela att vi har införskaffat oss kattungar, eller kattmamman har. Hon har legat i, jag trodde katter hade parningsperiod i mars men dom grisar tydligen i mars nu för tiden. Jag tog kort på dom.
Någon som vill ha? Nehe då får det bli kattpäls av dom.




Jag fick hem ett fint brev i brevlådan idag som jag också var tvungen att ta kort på.



Nu är Lars stolt över mig tror jag.

hej

Min vän Danne skickade denna låten till mig. Den första låten han har skickat som jag tycker om, och nu är jag fast i den. Den går på repeat en hel del.





På tal om inget så var jag på willys i fredags och då var det en neger där. Hoppas man får säga så. Men iaf han var lite rolig för han flyttade på korgarna i kön. Asså det var ett ganska högt berg med korgar och då lytfa han ner några och ställde i en annan rad så det inte skulle vara så högt. Han var duktig han.

brb

En hand full med spott och grymt mycket silvertejp

Kul och vakna av att man håller på att löka sönder, 3 hundar sover på en, hemtelefonen ringer och ingen svarar. När jag svarar så är det ingen där längre. kul. jag drar

ahadu

Sabina och Lillen blir så ledsna när jag inte sover hemma. Mamma berättade att Sabina hade legat i min säng och väntat på mig hela kvällen och en bit in på natten. Lillen hade legat i en korg utanför och också väntat på mig. Dom börjar ju bli värre än vad vati var, men det är jobbigt när dom båda ska sova med mig i min säng. Jag menar vart ska jag få plats?

jag menar såhär ligger dom på mig. Jag kan ju knappt röra mig för lillen (den svarta) morrar om man stör han när han ska sova. Det vill man ju inte.


fucking tastic

Det är så skönt att vara ledig, känns som fredag hela tiden.

Jag och Malin har tänkt. När vi flyttar ihop så komemr det bli jobbigt för vi kommer behöva panta varje vecka. Om det inte ska vara colaburkar och flaskor över hela lägenheten.  Tur jag har körkort och bil, det är ju inte så lockande att gå med massa påsar.
Sen har jag också kommit på att det ända vi skulle äta är typ tacos och pastasallad. Det vore gott. Snart så

aha

Det är typiskt mig att spraya hårspray i ögat på mig själv

aha

Det är typiskt mig att lukta på schampot och trycka för hårt så schampot åker in i näsan.

aha

Sist jag tankade bilen så tanka jag för 317,50 kr av 2 orsaker.
Den första var för att jag inte orka stå och vänta på den längre och den andra var för att irretera denice lite.

hej

För det första, sluta skriv på facebook och i bloggen om melodifestivalen. Jag blir så irreterad.
Sen fanns det inget för det andra jag ville bara skriva för det första för jag kände mig kol.

Jag har nog blivit för seriös, i onsdags hade jag fotbollsträning, igår sprang jag typ 6-7 km och idag har jag simmat och imorgon har jag fotbollsträning igen. Otäckt av mig.

Nu sitter jag och äter nån kaka mamma har gjort, jag tror att den är god men den är inte speciellt god. Det är cocos på den och jag gillar inte det. Lite går väl men på den här är det massor, jävla oflyt hela tiden.

Nu ska jag typ sova, roligt inlägg. Typ lika roligt som att jobba helg.

aha

Fan glömde ju att jag skulle dela med mig av en bra låt.

Def Leppard – Animal Skön

Sen blev jag besviken när jag hitta denna med elvis

Elvis Presley – I'm So Lonesome I Could Cry Volbeat gör ju låten 100 gånger bättre

Hezt

TJänna.

Denice och hjalmar har börjat med nåt nytt, dom har börjat veckohandla. Så dom gör en lista över hela veckan vad dom ska äta och handlar efter det. Bra för mig, jag vet ju vilka dagar jag ska dit och äta.
Men imorgon ska dom äta avocadosoppa? Seriöst? Dom har ju spårat, då ska jag verkligen inte dit, men på fredag ska dom äta tacos. Det sitter alltid fint i kistan så då kanske jag bjuder in mig själv.

Jag måste visa denna flanellskjorta som jag köpte idag. Jag satt och beställde massa grejer till företaget och fick syn på denna. Så den fick komma med, mycket fin ju.  Men som vanligt är det en herrskjorta så den sitter kanske lite konstigt men det skiter ju jag i. Måste det alltid vara så att killkläder är snyggare? Jag svarar på det själv, tydligen. Det jag vill komma till är att jag inte visste att man kunde hitta så snygga kläder så billigt :O




Aa men var!?



Hej

Jag måste skärpa mig, om mitt och Malins förhållande ska hålla. Hon saknar mig för mycket.

hej

Okej nu har jag inte bloggat på länge, men här kommer ett.

Jag funderade på en grej för någon dag sen. När jag gick i 9 an, 2005 alltså, så fick vi hitta på en egen religion. Jag döpte min till sovsismen, jag jämförde den med islamen. Då pratade jag om mat typ att muslimer inte får äta kött osv. I min stod det att man får äta vad som helst, bara man gör det i sängen. Men man bör inte äta knäckebröd bara för att det smular i sängen.
Sen hade jag skrivit om alkohol, som inte muslimer heller får dricka. I min religion står det att man inte får dricka någon alkohol alls för att sängen får bara användas av en person och om man dricker kan det ju hända att man får sällskap. Haha
Om man inte följer reglerna i min religion så får man starff också. Man får inte sova på 3 dagar, man måste ligga i sängen och bara titta upp i taket.

Haha sen står det massa annat skit, den heliga byggnaden är t.ex i stockholm på sänghuset osv.
Vad fick jag allt ifrån?

Jag bjuder även på en fin bild som jag ritade i 9 an. Den var till ett arbete som jag skrev. Det var en uppsats om mig själv.




Jag har alltid varit så duktig på att rita

Har jag hört iaf.


hej

Idag har det varit mycket så ingen rolig blogg idag. Jag styr upp imorgon

Skapligt rolig

Man skrattar varje gång





hewest?

Måste alla ha bloggar men ingen som skriver nåt roligt? Alla skriver bara inlägg som är typ 12 sidor långa, tror ni jag orkar läsa så mycket när jag precis har vaknat?

The Cranberries – Zombie

Kan man lyssna på.

The Quireboys – I Don't Love You Anymore

Kan man sova till

Vi skulle tatt med chips och dipp

RSS 2.0