hej

Hej kom nyligen hem från bruno, där bjöds det på fika det var gott.

Jag undrar en sak, folk säger att pengar inte är allt. Men det är klart att det är för har man inte pengar kan man ju inte äta och då dör man ju, idioter som inte fattar det. 
Jag har beställt från taxfree katalogen idag, inte så långt kvar tills jag åker bort och solar nu! (= 

Jag har en stor saknad inom mig, jag sitter här helt själv så jag har mycket tid att tänka igenom. Jag vill inte att du är så långt borta! 

Föresten så har magvärken kommit tillbaka, kul varför alltid när klockan börjar bli sovdags? nu har jag inga ipren kvar heller så jag får ha ont jätte länge nu.  


vagel

Nu har jag sovit nästan 4 timmar middag, ajdå mindre bra.
Kul att jag nu måste plugga in massor eftersom jag ska åka bort. Så då kommer jag inte vara i skolan på 2 veckor :) lite skönt iaf. Jaha om man skulle orka göra lite mat`? kul att jag inte har någon cola och inte orkar jag gå och köpa det heller.

klk

kul att jag precis skulle somna och då fick jag jätte ont i magen.
Men det är snart över hoppas jag, just nu sitter jag i en så bra ställning så det inte gör ont så jag vill inte röra mig någonstans nu. Josefin sover som en ko

Skola

Hej
jag har precis vaknat efter  min middag, av 2 samtal. Mamma ringde vid 17 och Malin ringde vid 18. Så när Malin ringde tyckte jag det var dags att gå upp. Jaha skolan börja idag, alltid lika kel eller inte. Vi gjorde dock i nget värt och hade typ halva lektioner. men jag tycker om tISDAGAR FÖR DÅ SLUTAR JAG 11.30 =)

Nu ska jag snart  ta och laga lite mat till mig och Josefin så godnatt

josmag

HEj nu har jag och josefin haft mysig middag tillsamans, det blev kyckling och pasta sallad.
Imorgon blir det gröt frukost =) det är grejer det, btw hon är tönt och pluggis.

Sala

Jaha nu är jag i Sala, ganska tråkigt just nu men snart kommer josefin och gästar mig. Tänk här ska jag bo själv nu i ett år! utan Denice. jag känner lite ångest över att börja skolan.
Men nu är iaf min nya dator igån med ljud =) det är kolt, sen har jag snabbt internet också :P
¨
Nu skulle jag vilja åka till Finland

HEJ

Jag orkar inte åka ända till Sala imorgon, jag hatar att åka bil det är så tråkigt.
Det är mycket jag inte orkar nu för tiden.

FÖRESTEN (oj caps) kollade jag på dragon-war förut och man kan ju säga att det va en konstig film och den va  jätte overklig också. Typ en blandning Star wars, 300 och sagan om ringen. Snart ska jag sova det väntas jobb imorgon,

HEJDÅ


klas?

JAg och Sofie


Jaha det blev onyktert som vanligt igår, fin bild må jag säga.

vati

Josefin säger att jag måste skriva många inlägg.

Denna dag har varit ganska skön på jobbet. Har typ chillat runt hel dagen.
 
Varför kan inte jag sova middag? det känns som jag borde göra viktigare saker, men jah har inge viktigt att göra. Ikväll så ska jag och denice pallra oss ut., det känns som jag inte vart ute på länge, iaf inte i Sverige. Men ikväll befinner jag mig först på norr sen troligtvis på lilla :P

Jag fick 2 roliga paket på posten idag =) eller det ena va inte så kul, det va 2 filmer och min nyckel till lägenheten i sala, jag tycker om post.

ncsdjcnsacremöl

jag känner komea poika

work

Ok dagen börja lite halvdåligt, men inte så farligt. Jag och Denice har ganska kul när vi jobbar ihop, men jag är ju ganska klumpig så först idag slog jag mig på höftbenet sen öppnade jag en dörr på mig själv. Sen skulle jag och Denice halma i djupströ, dvs vi står på skullen och ska ha ner en stor rundbal i ett hål.
När jag ska välta ner den så är den för stor så den fastnar i hålet. Då ställer båda jag och Denice på den och hoppar i typ en kvart men inte fan åker den ner så vi tog lunch. Vi tänkte att lite nya krafter skulle gå, vi tappa också krafterna bara för vi blev så oseriösa och garva hela tiden.
Efter lunch hoppa vi typ 3 hopp så gick den ner.
Men nu kommer det värsta, jag skulle in till polisen idag och fixa pass, tror ni inte camilla blir skit sur på mig för att jag skulle göra det just idag? Jo  det blev hon, så nu tänker inte  jag prata med henne, nej. Hon är så elak mot mig. Jag blev ju inte snygg på passet eftersom jag kom hem duscha och åkte direkt, han inte föna håret eller nåt. kul.

Fan va långt inlägg, säkert ingen som orkar läsa.

Nu beställde jag jackan fast det blev stl 160 så jag ska be till gud tror jag att den ska passa.
Dom är ju dock inte lika snabba som cdon, där tar det ju bara  1 dag innan man får det, men nu får jag vänta i 10-14 rofl.

Nu ska jag sluta


:(

Just nu är jag verkligen inte glad.

Måste ha min jacka.

Hej

Jaha nu är jag hemma, jag måste säga att det va den bästa flygresan som jag åkt. Jag brukar alltid få så ont i öronen men idag kändes det inget =)
Så nu har jag jag massa jobb framför mig, jag tar nog självmord. När jag kom hem så hade jag fåt paket av min bästaste bäste vän Josefin :D:D det va en kalender, det är bra det behöver jag så jag kan ha koll på saker. Jag hade tänk köpa en någon gång men nu behöver jag inte det.  
Nu ska jag skriva min inköpningslista som jag ska ha med mig när jag ska handla mat till sala annars handlar jag mycke onödiga saker. 

btw nån som vet vart man kan beställa jackor? Jag har kollat igenom hela zoovillage men inte hittat nåt. Annars får jag gå jacklös
Sen undrar jag också vad kan väga 1,6 kg? jag har ett paket som väntar på okq8, jag har ju glömt hämta ut det på länge.

Jag och playa ska leka snart henne har jag saknat men nu kommer jag sakna Finland igen. men men så äre

gräs

jaha jag skriver lite dåligt nu när jag är här, men jag orkar inte så mkt.
Jag har alltid undrat varför draperiet åker mot sig när man duschar och igår så hade dom en förklaring på det på tven :P det va lite konstigt tycker jag.
När jag kommer hem så har jag jobb från onsdag-söndag, inge vidare roligt, men så är det. Sen på söndag åker ja till Sala för skolan börjar, så jag har längtat eller inte. Mem det ska bli kul att träffa mina vänner igen för jag har ju inte träffat dom sen juni :O det är inte bra, eller malin har jag ju träffat, hon fyller 18 idag =).

På söndag ska jag och Josefin ha egen fest, det är kolt.
godnatt

heeeejj

Hej igen.

jaha idag var det lite fest =) efteråt så skulle vi på krogen men jag tog inte med mitt leg, smart som jag är.
Så jag åkte tillbaka och nu väntar jag på att tomi ska komma så jag kan öppna dörren. Jag är jätte trött, jag somnar nog här. Eller nej det gör jag inte. Jag ska sova massor imorgon.

godnatt

=9

HEj, jag har kul jag =) eller inte så jätte just nu men ändå.
om någon undrar så kommer jag hem på tisdag.

godnatt

aha

Man skulle kunna säga såhär. Mitt hår har råkat blivit svart :O det stog ju mörkbrunt på förpackningen. Rackarns asså, hur ska det sluta?

hej

godmorgon,
 jaha nu är jag hemma från min praktik, jag kom hem i fredags runt 21. Sen jobbade jag i igår och då när jag och denice skulle halma så fastna vi med vagnen så jag slog emot den, så nu har jag två st blåmärken vid höftbenen. Det gjorde lite ont. Sen fyllde min mamma år igår så grattis till henne. Vi kan säga att hon fyllde 29. Senare på kvällen så åkte jag till till Tildas 18-års fest, det va ganska roligt där, Grattis till henne med =)

Idag ska jag sova ruset av mig.

hemåt

Jaha efter att ha sovit 3 timmar middag blir man väckt av som vanligt telefonen. Då gick jag upp och skulle laga lunch tills imorgon vilket blev katastrof, jag hade en köttbit som va fryst och då skulle jag tina den i mikron på lägsta värmen. Jaha men vad gör jag då? jo jag drar på högsta värmen fast tror att det är lägsta så när jag öppnar luckan så ligger en ful köttbit där som är genom stekt. Gj på mig. Ne,så jag kasta skiten och fick göra ny mat. Jag ska nog inte göra mat nyvaken.

Då blev jag arg för att det tog så lång tid att göra mat, men när jag väl kom tillbaka och drog igång datorn och logga in på msn blev jag glad :D

Imorgon är det sista dagen på min praktik, det ska bli lite skönt men shit vad jag kommer sakna personalen där borta, jag har så gott som suttit och garvat så jag grinat varje dag. Fast för det mesta har jag garvat åt mig själv men ändå. Dom skrattar iaf också åt mig, inte med mig tror jag inte. Dom tycker jag är konstig, med det gör inget.
Jag har faktisk haft lite ångest över att jag ska åka härifrån och jag som "hatade" det i början. Men jag får hälsa på här någong gång. 

nu måste jag snart sova 
godnatt 

cp

För det första, sandra ta dig i röven din blogg suger och  för det andra sluta kommentera min blogg bara för att få läsare. För det tredje så skiter jag fullständigt i vad du äter.

:O

Jaha nu ska jorden tydligen gå "under" enligt expressen.

Men varför skriver inte Aftonbladet så? Där står det iaf lite mer seriöst, men  expressen är väl så jävla fattigt så på nåt sätt måste dom överdriva allt så dom kan få fler läsare.  Jag har alltid ogillat expressen och kommer fortsätta göra det!

Godnatt

hej

jaha nu sov jag för länge.
Denice ringde och väckte mig kvar över 9, jävla hon.
Jag borde väl ta och sova snart, men jag har inte ätit än och det orkar jag inte. jag gört imorgon.

rolf

Idag har det varit en Josefin dag, vi har pratat i telefon 4 gånger och inte sagt nåt värt.
Sen har hon skickat typ 45 sms, hon har inge liv när hon bara går hemma och är sjuk. Jag måste säga att jag borde skämmas för jag har glömt säga en sak till henne så jag har förstört hennes liv nu. Nästan iaf.

Josefin glöm inte att skicka present nu, jag vill ha den på fredag när jag kommer hem.

jahadu

aha hej
idag när jag sov middag så ringde min lur, ovanligt eller inte. Men iaf lollo ringde om nån ville veta. Då gick jag upp sen och så skulle jag gå till köket och ta ett glas juice vilket var äckligt ( jag hatar willys dom har aldrig min goda juice). Då satt en snubbe vid min stol som jag alltid äter vid och så sa han
- Har jag tagit din plats nu?
 HAha det va lite roligt tycker jag att dom har koll på vart min plats är. Men jag va snäll och lät han sitta kvar, jag skulle ju bara dricka min äckliga juice.
Sen bar jag mig ut mot affären, jag bärde mig själv, och köpte lite sallad och gjorde en god pasta sallad. Jag skulle kunna äta hur mkt som hellst av den. Så god är den. Sen slapp jag diska också för våra "grannar" höllt på diska och då sa dom att dom tar min disk också, det va ju snällt. Jag tror dom tycker jag är kol.

Kul att jag bara kan ringa ett samtal till sen kommer den jag hatar mest av allt, comviq tanten som desutom har ökat så nu snackar hon i typ 34 sekunder. Kan hon bara inte hänga sig?

Nu ska jag tamig en macka fast jag åt nyss men mackor är gott,

godnatt

lol

jaha fest igår, det va rätt roligt =)

Jag pratade med min bror förut så han har fixat min nya dator nu =) så nästa helg så får jag ta och prova den.
Förut idag kollade jag klart på die hard 4 för jag har inte hunnit innan och det är en grymt bra film. Nu ska jag se en film, som heter Man on fire tror jag så godnatt


gro

asså det börjar bli störande med alla som bloggar om sin diet.
Diet is die with a "t" !  så säger jag.
¨
Jag proppa i mig en hel pizza för en timme sen och den smakade smaskens

hemkunskapen i 9 an

Det roligaste minnet jag har från 9:an måste nog vara när jag, Olle och Danne gjorde pizza på hemkunskapen.
För det första är dom båda ganska störda i huvet. Sen när vi hade gjort våran lista på det vi skulle ha så fick vi ändra allt för bibbi (hemkunskapsläraren) sa att det var för dyrt. Dock kommer jag inte ihåg allt vi skrev med men vi fick inte ha cola det var lite elakt. En sak som var rolig var när vi skulle skriva upp olja som vi skulle ha och då säger danne:
Skriv upp lite 2-takts olja jag behöver det till moppen, det garvar jag än åt.

 Men på varje hemkunskaps lektion så satt jag och garva tills jag grinade. Den tiden saknar jag.

gris

Det här är till den som vill ta åt sig.
 
Man kommer inte långt med att ljuga, lär känna dig själv

:O

För någon timme sen pratade jag med denice och då kom vi på att hon fick  ca 14 000 i lön den 25:e och nu har hon kanske 1000 kr kvar. Jag förstår inte vart henned pengar tar vägen. Själv har jag gjort av med 10 000 sen den 25 :e inte så bra det heller.

Nu har jag bokat tickets till Helsingfors =) Den 16 :e September åker jag dit, det ska bli kul.

hej

Alltså vem uppfan toan? Eller att man måste gå på den.
Jag har börjat vakna varje natt runt 2 rycket av att jag måste gå på toa. Det är ju inte världens roligaste när man är här i alingsås, för då måste jag ta på mig kläder gå ut (utomhus) och sen gå in i en annan dörr och sen gå tillbaka. Då hinner man ju nästan piggna till. Men inatt när jag kom tillbaka från toan så fick jag jätte ont i magen så nehe då kunde jag inte somna på ett tag.

- Jag hatar toan.
- Jag hatar telefonen som ringer och väcker mig när jag sover.
- Jag hatar att gå upp överhuvudtaget.
- Jag <3 sova

Idag på praktiken så sa dom,
- Här har vi en tjej som kan äta.

jaha så mycket äter jag väl inte?

lol

Det ska stå, nu ska jag ta och sova.
JAG GLÖMMDE LITE ORD, aha nu kom caps lock igång också

denice

jaha jag har ju glömmt att skriva ett tack till Denice.
När jag kom hem i fredags hade jag fått lite presenter av henne =) det är alltid roligt. Jag fick ett tiger linne, och sen 4 st boda nova glas. Det va snällt, när jag kommer hem på fredag så ska hon ha skruvat upp en sänglampa åt mig så hon kan ligga i min säng och läsa sina böcker. Sen ska jag också få lådor som jag har velat haft och grejer som man lägger papper i så jag har koll påmina skolsaker.

Nehe nu ska jag tas och läsa ut min bok, godnatt

RSS 2.0