Hej

Hej igen. Jag har funderat på en grej.
När man ska ut på krogen och är hemma hos någon innan och sitter och dricker öl/cider så¨blir man ju alltid så kissnödig. Men när man väl kommer till krogen så går man typ inte på toa mer, kissnödigheten försvinner när man kommer dit. Undra varför?

Sen säger allex att jag måste skriva om när vi var i norrköping.
Det var i tisdags, vi åkte bil dit, handla ovärda saker, åt på max och åkte hem. Det var intressant.
Det var jag, denice, allex och simon ifall någon undrar

godnatt

hejhej

Idag har jag och Simon varit tillsamans i 1 år. Det var ju kul att vi knappt kan vara. Först så jobbade jag på morgonen och sen har allt krånglat på eftermiddagen så jag har fått jobba då med. Åkt fram och tillbaka hela tiden.


Jag älskar iaf min lökiga pojkvänn. (bilden alltså)




a hejdå


jävla kattze

I onsdags när jag skulle gå och hämta posten följde alla våra katter (7 st) med mig till brevlådan. Det är kanske 150 meter dit. Det såg lite roligt ut när dom gick med mig på rad. Jag försökte springa ifrån dom men det gick inge vidare. När jag skulle gå tillbaka så var det inte lika lätt för mig att få med dom hem. 

 



Någon som vill ha en katt?

hejdå

Var ligger landet där man böjer bananerna

Många n där?

Snart är det sol igen



Och jag saknar alla mina solglasögon som jag köper


hej

Dom flesta tjejer har ju ganska många par skor, jag säger att jag bara har ett par. Men det är fel har jag kommit på, jag har också många. Dom jag använder till vardags, sen två par gamla som jag har använt till vardags men som jag inte har velat kasta. Dom står mest och dammar igen. Sen ett par "hemma" skor. (man måste ha såna när man bor på landet och det är lerigt) Sen har jag två par arbetsskor och sen har jag ett par typ sommar skor.
Så jag kan också vara kol och säga att jag har många par skor.
+ att jag har ett par av malins skor här som jag ska sno. Dock 4 stl för stora men det är häftigt.

SÅ nu var det slut om sko pratande ingen bryr sig ändå inte.

Hejdå


Jävla fåglar?

Idag när jag åkte hem så stod det två ganska små fåglar mitt i vägen. Det gick inte att köra på sidan om dom.
Jag sakta ner i hopp om att dom skulle flytta sig men nejdå. Jag stannade men dom satt kvar. Jag öppnade dörren och härjade på dom, men nejdå. Jag fick gå ur bilen och skrämma bort dom.

Typ så här såg dom ut fast med lite längre näbb.



Moget av dom liksom.


Blommorna i lägrets skugga

Ja så heter det programet jag sitter och tittar på nu. Det handlar om en familj från typ kenya(?) som ska flytta till USA. Mamman säger att hennes barn inte kommer få gå på bio eller titta på tv. Sen när dom kommer fram så sitter alla och tittar på det?
Värt.

Typ som det här inlägget

RSS 2.0