A hej

Man skulle kunna säga såhär, hade inte du rött hår förut?

hej

Jag var sugen på nåt gott, så jag och Denice gick till tempo och där köpte jag 2 konservburkar. En med champinjoner och en med kantareller. Champinjonerna var godare.

hejdå

äsch

vafan, den översta bilden ska inte vara där. Tänk inte på den nu

Okej bara för att folk klagar

på att jag aldrig bloggar så ska jag blogga ihjäl mig lite nu.

Vi börjar med 11 maj. Då satt jag hemma en kväll och blev lite sugen på nåt gott. Så jag ringde till Denice och fråga om hon hade nåt och det hade hon. Så vi satt vid tempo parkeringen i min bil i typ 20 minuter och åt lite chips och godis. ( cola också givetvis) Synd vi inte hade någon dipp



Nu går vi över till 20:e maj. Jag hade tråkigt och bestämmde mig för att baka kakor klockan 22.00
Såhär blev resultatet innan jag skar upp dom. ( Någon som kan gissa vad det är för kakor?)



raskt över till 21:a Maj.

Sitt!



30 Maj, ganska nyligen alltså. Jag satt hemma (eller låg rättaresagt) och gjorde korsord. Så fann jag det här, äts ofta med korv. Då tänkte ju jag bröd direkt, men det var ju bara 3 bokstäver. Så där satt jag och var jätte arg över att jag inte kom på det. Sen när jag skulle sova kunde jag knappt sova för jag undrade så mycket vad det var för ord. Sen kom jag på det, Mos. Det borde jag vetat eftersom jag alltid äter det när jag åker någonstans.



Idag, typ nyss 30 minuter sen kanske.

Jag var ute och gick med Denice´s hund. Vi tog en liten tripp i skogen och vad hittar jag där? Miljöbriketter. Om man nu ska köpa "miljöbriketter" så behöver man ju inte kasta pappret i skogen.




Nu ska jag göra en hel bricka med goda saker.




a hej

Bloggen var visst ett tag sen, men jag har goda skäl, min dator är jobbig och håller på att krascha så den stänger av sig hela tiden. iNTE KUL, men nog om den.

Jag har en fundering, varför går det åt 2 schampo flaskor på bara en balsam flaska? Man använder ju lika mycket av varje?

RSS 2.0