hej

Igår letede jag runt i hela katrineholm efter ett par fina/ normala shorts men hittade inga alls. Så jag denice och mamma åkte till norrköping också, så gick vi runt hela ingelsta på typ 25 minuter. Jag går ju bara in och säger, här finns inget och sen går vi vidare. Min stora pasion är ju inte riktigt att gå i affärer. Men Denice tjatade jätte mycket på mig och tvinga in mig i affärerna och hitta shorts och grejer. Men det slutade med att jag hittade 1 par fina. På hela ingelsta, var är alla fina tjejkläder nu för tiden? Jag vill inte ha kläder som är annorlunda, jag vill ha dom gamla vanliga hedliga kläderna. Eller typ.
Jag har också letat efter en helt vanlig lyle scott piké för tjejer, men det finns inte heller någonstans. Jag har hittat en på internet, men jag orkar inte beställa den.
Jag tycker affärerna ska tänka lite mer på oss som vill ha vanliga kläder.

adjö


hej

Folk på facebook spårar ur mer och mer. Om man uppdaterar sin status där en gång i timmen och skriver typ, idag är jag pigg, jag måste åka och köpa en hårborste, jag har varit på toa nu, nu ska jag ut och gå en sväng, nu har jag kommit tillbaka från min promenad osv.... Då undrar jag iaf, har man verkligen inget liv, kan man ha så tråkigt? INgen bryr sig så lägg av.

Igår var jag, Jennie och Evelina hos lollo och Anna-karin. Mycket trevligt må jag säga. Sen åkte vi in till stan och skulle kolla hur det såg ut på lilla efter ombyggnaden. En radikal skillnad, mycket fint var det. Jag saknade dock spel automaterna. Sen träffa vi robban ute, han som brukar stå som vakt på rivas (en krog för dom som inte vet) Jag skriver våran konversation

Robban- hej
Jag - hej, har du saknat mig, jag har ju inte varit ute på länge, jag har jobbat mycket helg
Robban - ja, jag har ingen att kasta ut från krogen längre.

typiskt

Sen berätta jag för han om hur jag brukar lura han. Han sa att han redan hade förstått det, men det tror jag ej på .

Jag köpte en cider på lilla, jag sa - ta vilken som helst.
Och vad får jag, jo jävla urban som är den äckligaste cidern som finns. Men jag drack och såg gald ut.

NU ska jag vänta på att simon ska vakna så jag kan träffa han.

Ni kan hämta han om ni vill. Hejdå



jaså

Jag tycker nästan synd om en av våra galtar på jobbet, han har inte fått till det på länge och det märkte jag igår.
När jag stod och betäckte gyltor så är det bara en grind mellan han och dom. GYltorna brukar stå vid grinden just där han är. ( vi tar det på engelska )  He stood there looking horny with his dick out and sprayed cum.

jag gillar inte att skriva sånpå svenska, men nu vet ni. Så jag måste se till att han får träffa en sugga snarast.

Jag har ingen bild på han just.




hejdå


hej

För att äta sitt dagliga intag av kalorier så kan man äta 50 st ostskivor.

hejdå

hej

Imorse när jag vaknade så kände jag mig typ bakfull. Bara för att jag drömde att jag var jätte full. Haha det var en ganska rolig dröm, fast det ända jag kom ihåg var att jag var ute och åkte på en kryssning med massa folk och den sista biten så skulle  Natalie Myrdahl få öva och köra. Och vi åkte typ mellan massa hus och grejer. Roligt var det. Ingen som fattar ändå så det är bara ovärt att skriva det här.

ähh hejdå

hej

När jag typ tar komp och går hem vid 14, 15 tiden så händer det att hemtelefonen ringer ibland. Då brukar jag säga, ring på du det är ändå ingen hemma. Eftersom typ ingen vet att jag har gått hem tidigare då. Så ingen söker ju mig och då orkar jag inte svara.


Jag ljuger typ så jag tror mig själv. Jag känner en person som också gör det, typ bokstavligen.

Nu ska jag till min vän.




hejdå

hehehehj

Idag har jag och Simon ätit tacos. Hans mamma säger att vi kommer se ut som 2 tacos snart, med tanke på hur ofta vi äter de. Vi åkte till willys och handlade och när vi ändå var där så passade vi på att handla halva affären, jag vill ju köpa allt som är på rea.
Simon köpte t.ex winerbröd 3 för 15. Normalt så kosta dom 17.70 så vi spara 3 kr på det. Värt, vi hade ju aldrig tagit dom om det inte hade stått rea eller vad det nu står. Jag tror det är Simon som är så lättlurad.
Jag själv köpte en potatisgratäng? för 10 kr.
Helt ovärda saker, när vi väl flyttar så ska det inte bli så många rea impulsköp hoppas jag.

hejdå


Filmtips

Om man vill se en film som man inte direkt är sugen på att äta efter man har sett så ska man kolla på The human centipede

Jag tänker dock aldrig mer kolla på den.







hej

våran dumma katt som har kattungar har gått under altanen och gömt där. Precis så man inte når dom heller.
Jag funderar på att röka ut dom. Men hon kanske blir för rädd då.

Jag har fått brain frezze fast tvärtom i magen. Jag åt nyss potatismos och det var så varmt.
Jag vet inte om det finns nåt ord för det?


Hejdå Hezt


RSS 2.0