aha

Är det bara jag som använder huvudet som hjälp ibland. Typ om man ska hålla fast sig eller nåt och båda händwerna är upptagna så använder man huvudet?

aha

Hmm, man ska tydligen städa och pynta idag. Men jag har en ursäkt så jag behöver inte. Jag har  jobbat idag och är trött. Men jag har 4 stycken tomma colaplattor i mitt rum, och jag tycker att dom är ganska bra julpynt. Dom är ju röda ialla fall. Dock använder jag dom som papperskorg så dom är inte så häftiga egentligen.

Här är min fina välstädade säng, jag tycker själv att jag är ganska bra på att matcha påslakan och kuddar och sånt. Det var ju snällt att mina hundar lämna en plats åt mig som jag kan sitta på.
Förut så brukade ju jag skriva allt jag hade i sängen innan jag städade den, men det behöver jag inte längre för jag har skärpt till mig. Nu är det bara "säng grejer" i den.



Obs grodan i sängen har jag vunnit helt själv. hejdå


aha

OKej jag ljög igår om att jag skulle skriva ett inlägg till. Jag vet inte varför jag skrev det för jag visste ju att jag inte skulle ha tid eller lust med det.

/ Chefadé

JAså

FOlk klagar på mig att jag bloggar för dåligt. Jag svarar alltid att jag inte har något att blogga om.
Men jag har ett par saker faktiskt. Jag kör ett inlägg lite då och då.

Vi börjar med ett otäckt.

För ganska länge sedan så skulle jag starta diskmaskinen. Då tänkte jag att det skulle bli extra rent så jag tog diskmedelsflaskan och spruta in massor på disken. Sen när jag kom tillbaka efter ett tag så låg det skum i hela köket. Så det var ingen bra idé, prova inte det.

Det dyker nog upp ett inlägg till under kvällen ;)

Hej

Jag har tänkt på en sak med kärringstop. Varför är det så pinsamt egentligen?
Är det pinsamt att man typ såkar halka av komplingen? När det är snö ute så blir det ju blött och halt under skorna så jag brukar halka av på kopplingen. Det är väl inte så farligt. Det handlar ju inte direkt om att man inte kan köra bil för man får ett kärringstop. Ähh vad vet jag

Hej

Jag har försökt sova i 45 minuter men utan resultat. Jag har lärt mig att om man inte somnar efter 30 minuter så är man inte trött. Eller så har jag hittat på det själv, man får bestämma vad man vill tro.
Jag fick ta och äta ett paket nudlar istället.

hejdå

Hej

Jag hade massa saker att skriva igår, eller som jag hade planerat att skriva. Men jag har glömt bort allt :S

Jag lägger ut en häftig bild istället



Oj, men Simon då

NU ska jag hänga med johanna som pratar på spotify, hejhej





Hej

I helgen när simon ringde och väckte mig på natten så vaknade jag utan tröja :s
Jag tror jag sliter av mig den när det blir varmt på natten, det har hänt en gång tidigare. Men det känns konstigt att vakna utan nåt när man inte har någon aning om att man har gjort det

RSS 2.0