hoho

Här sistter jag i min ensamhet som vanligt, omringad av 3 hundar som ligger och morrar åt varandra. Den ena blir sur så fort man går brevid han, känslig rackare.
Jag har faktiskt gjort nåt vettigt idag, jag har duschat mina gosedjur, eller ett utav dom. Sen har jag visst ätit massa godis, dåligt av mig. Men någon måste ju äta upp det.  Sen har jag lyssnat på björnstammen.
Nu ska jag smida lite planer. godnatt

hej

Här sistter jag och för det första, hatar att hem telefonen ska ringa hela tiden. Jag orkar inte svara, men dom ringer ju tills jag svarar. För det andra så undrar jag när mamma kommer hem med min choklad?
Och för det tredje så är det bara tisdag idag, det känns som att simon redan har varit borta i 2 veckor typ. Men han har bara varit borta i knappt 4 dagar. Då är det hälften kvar, vilket blir en månad. eller?
Jag har så mycket att stå i också, måste hota folk om skulder till mig som jag inte vågar, vänta på att simon kommer hem så vi kan åka till banken och ta ut pengar, köra min bil i sjön osv.

Någogn som har låttips eller? Jag har ju köpt spotify premium men har inga bra låtar att lyssna på. ?


Här kommer en fin bild


Hallå hallå

Dom senaste dagarna har jag varit väldigt trött hela tiden, men ändå så sitter jag bara i min säng och inte gör nåt vettigt alls. Sen klagar jag för mig själv att jag har tråkigt, och jag blir irreterad för det är jobbigt och sitta still. Men jag orkar inte göra nåt. Jag har tänkt i flera dagar att jag måste städa typ, men det blir inge av. Sen går jag runt och är stressad hela tiden. Fast jag vet inte för vad, men det typ kliar i armarna när jag sitter  här och inte gör nåtot.
Jag skulle vilja koppla av och kolla på en film. Jag fick låna 2 st idag av sara och henrik men nehe då vägrar  mitt ps2 spela dom. Är det för gammalt tro?

Bäst jag går och lägger mig

hej

Snart borde dom i afrika vara miljonärer. Om bara vi i Sverige har skänkt 10 miljoner. Då lär ju ganska många fler länder som också gjort det, eller har jag fel?

RSS 2.0