opps

hej hej hej hemskt mycket hej.
Idag på min svetslektion så gick det ganska bra för en gång skull *=) då blev jag glad.
Idag kom också Malin på besök i skolan med sin marcus, det va lite kul att träffa dom.
Nu sitter jag och äter ägg :D sen ska jag plugga lite. Sen ikväll ska jag göra lite seriösare mat än vad det har blivit på senaste. Det blev t.ex. pizza igår :O
Så idag ska jag göra currykyckling med ris, det blir nog gott =)

Nu kom jag på en mycket dålig sak. Imorgon ska jag och benny snacka om mitt projekt, egentligen skulle vi haft det idag så jag tog med alla papper och la dom i mitt skåp för det blev ändrat tills imorgon. Men jag har ju ingen nyckel, och josefin har min reserv nyckel men ska hon till skolan imorgon? Nej det ska hon inte. 
Så nu kommer Benny lacka på mig :S för jag ahr skjutit upp snacket i typ 3 dagar för jag alltid glömt allt annars.
Jag säger jävlar i havet.

:O

Nu ska jag göra nåt som jag inte kommer lyckas med. Jag ska koppla in min skrivare. hoppas man bara ska ha ett kontaktuttag för jag har inte plats för fler

skola

Nu känner jag mig duktig för jag har gjort ett arbete om genbanker =) jag är typ klar jag ska bara skriva lite egna tankar om det. Jag tyckte också jag va bra som inte skrev om kloning för det kommer typ alla i klassen att göra och jag vill inte bli jämförd med massa andra så jag va fräck ist.

Varför blir man aldrig mätt på mackor?

arbete

Nu har jag äntligen gjort klart mitt arbete om en film, det va fan inte roligt asså. Jag fick lite hjälp av nancy och av danne. Det är tur han är som en ordbok =) Nu ska jag väl börja bege mig mot sängen kanske? eller om en timme eller så.
Jag sov lite middag idag, det var skönt.

he he he hejdå

Malin är ko

NU har jag tagit tag i diskningen, den var inte att leka med. Så nu kanske det bara skulle behövas lite städning också, men det orkar jag inte just nu.
Igår var malin här och vi kollade på blood diamond, vi låg på golvet och kollade och sen så somnade jag. Medans Malin var vaken och kolla klart hela. Sen när den tog slut så satte hon på madagaskar 2 och jag låg fortfarande och sov. Sen vaknade jag halv 3 tror jag. Jag kommer inte ihåg om malin sov då men då gick vi iaf och la oss i sängen.  Ofta inte malin väckte mig? hon sa att hon inte ville väcka mig.

Annars så sitter jag här nu och äter jätte god potatisgratäng och dricker jätte god cola :D

hörs

jävla grisar

Idag var det inte så roligt på jobbet, för när jag öppnar dörren ut mot grisarna så vill jag bara gå hem igen. Grisarna har trampat sönder golvet och 3 st ligger i utgödslingen. Skiten där är var typ 1 meter hög, och där skulle vi få upp dom. Det gick iof ganska bra, men sen låg ju golvet i skiten som vi var5 tvugna att ta upp.
 Det är trägolv som man kan ta bort så det sitter ihop plankor som är ungefär 1x1 meter stora. Dom va jätte bajsiga och det var vi tvugna att gräva i. Så nu luktar mina händer fortfarande skit fast jag har duschat och tvättat händerna typ 20 gånger.
Ibland är grisar inte så smarta djur.

grattis på 24-års dagen

utgång

jaha det var rätt roligt ute igår, fast Denice goes wild med sitt kort. typ allt samanlagt hon bjöd bort va 7 shotar, 3 öl, 1 cider och typ 4 grogar :S. Sen drack hon själv också. Men roligt var det iallafall.
Vi åt en kebabrullar utan lök och kebab, det var nog det godaste jag ätit på länge. Vi har alltid pratat om att beställa en sån men har inte gjordt det förns igår :D
Vi båda blev lite för fulla tror jag, det va lite jobbigt för hjalmar tror jag när vi skulle gå hem för han fick typ hålla koll på både mig och denice. Sen var det ju jätte halt ute igår som inte gjorde saken bättre, klart jag halkade och sen inte kom upp för det va för halt  jävla is.
Sen var jag lite ovärd också, för jag gick in på starlight och han bara vara där i typ 30 minuter. Kanske lite ovärt att betala 100 kr för det :S
utgången får 4 av 5 toast, kanonkul

ica

Värt att  jag köpte en kycklingsallad på ica, med knappt någon kckling i.
Sen var det jobbigt att resna ut massa lök från den också
jag blev lite besviken på den.

tåg=inte kul

Ånej vad jag inte ser fram emot att åka tåg. Jag har ett ännu värre bekymmer ifall jag ska ta 13-tåget eller 15-tåget. om jag ska ta 13-tåget så måste jag gå om typ 15 minuter. det låter inte så lockande.

Vem är det jag ska bjuda på flerrekotletter? Det vore ju nåt om man skrev namn :O

hörs på söndag eller nåt. Jag har inte orkat skriva när jag gör bort mig. Men jag kan ju säga att nyss så slog jag i huvet i tangetbordet så det åkte ner i golvet. Det kommer nog sluta som min tv-dosa som knappt funkar :S

hejhejhej

Nu har jag kollat oth och ätit mat. Jag gjorde flerrekotletter, bearnie sås, och porre. känns lite ovärt att göra sån mat till sig själv :P men det var gott ialla fall.
Hmm det känns lite konstigt för det känns som klockan är typ 22 men den är ju knappt 19 :O  ska jag gå och sova nu kanske?

btw jag gjorde som man inte fick idag...


Saturday I love you like gold
Not like the Monday, you pass like a ghost

skola

Det är skönt att sluta tidigt. JAg har gjort mitt nationella prov i svenska B idag, det gick väl som det gick. Vi har ju 5 timmar på oss att göra det och jag pch josefin gjorde det på en och en halv timme. Men det blev nog bra, skrev 6 sidor.
Så eftersom jag kom hem ganska tidigt idag så ska jag nog styra upp mitt projekt arbete lite..

Nu äter jag goda ägg mackor :D

:(

Sofie har billys, det har inte jag

smart

Eftersom jag gör bort mig iprincip varje dag så ska jag börja skriva nåt som jag gör/säger varje dag, om jag nu gör nåt varje dag.  Jag börjar lite lätt
obs, många varje dag

Fråga till josefin
Jag       - vad var det? dominat och?
Josefin- recesiv

När jag ska skriva ner det ordet så skriver jag resisiv.
Josefin tittar på mig och garvar lite och visar hur det stavas.
Jag stavar ganska bra ibland faktiskt

josmag

Funderare till josefin
varför heter det inte bara köttbollar? det är ju inte direkt bullar

´-_-

Jaha hej.

Idag när jag kom hem från skolan så tog jag tag i städningen, eller det värsta i alla fall. JAg har fortfarande kvar disken och plocka undan lite saker men det får vänta. Jag ska snart dra igång med mitt pluggande, jag har en del saker som borde göras. Jag känner bara inte riktigt för det just nu.

Om 24 Dagar så är det kryssning som gäller! Sabaton och hardcore superstar spelar =) dom ända jag känner till :S
Sen är det nog några luffar band med också.

Kul att jag har nationella prov i svenska på onsdag :S jag ser inte fram emot de.. men det går väl som det går.

Vh

godisgurka

Jag har precis bränt en ny skiva och dom luktar fruktansvärt gott när dom direkt kommer ut. Dock varar det ju bara i typ 5 sekunder. Idag var det skola, lika kul som alltid :O
Vid halv 3 ska jag gå till stationen och förfrysa mig, det låter roligt. Först måste jag diska ihjäl mig kanske städa om jag orkar. Annars får det vänta tills söndag, jag har inte städat på väldigt länge  så min lägenhet är ju inte den vackraste.

I tisdags så gjorde jag köttgryta som blev ganska god som jag säkert har skrivit. Och jag har ätit den varje dag tills nu, jag tog det sista idag. Värt.

Ikväll är det party :Y Lollo fyller 18! Grattis till henne.

f   f    f    f    f

mat?

Hej jag sover inte middag idag heller =)

Jag har precis lagat mat det blev en gryta, men jävlar vad stark den blev :O Jag kanske hade lite för mycket kryddor. Den är så stark så det knappt går att dricka cola till:S
Men det blev ändå god tycker jag med tanke på att det va första gången jag gjorde den :)

Just nu laddar jag ner soad, mezmerize :P då blir denice glad på mig :D

Aja jag ska äta på hörs

Btw så va det lite roligt på kursen idag

Låt

Bra låt ! btw



hej

Idag har jag varit på kurs med typ halva klassen eller lite mer.
Så jävla jobbigt att jag gick hemifrån kl 07.15 och kom hem 18.15, det är ju bara 11 timmar.
Fast hör och häpna jag har inte somnat än :O

Jag funderar på att inte sova så jag kan sova tidigt ist :P

Asså mitt nedladdningsprogram whinar med mig.  JAg försöker ladda ner ett album av dream evil, men det fastnar ju på 10 %. Sist jag försökte en gång så fastnade det på typ 4%.  JAg tror den inte vill att jag ska ha det albumet.

glhf med det du gör

sala

jaha va man i sala igen
kommer sakna denice lite nu, men det ska nog gå bra :)

Men nu kanske man skulle käka lite mat? jag ska nog göra pastasallad. :D

'
vh

hej

josefin säger att superhero movie är dålig men så är det  inte

Idag fyller denice bolaget!

Det är ju lite fräckt av henne.
Igår va vi ute, jag råka dricka lite  för mycket asu. Men idag mår jag bra.
jag sov hos henrik och han brukar aldrig ha mackor hemma så kolla jag idag och såg att han hade det.  Då blev jag glad men sen upptäckte jag att han inte har någe pålägg hemma. Då blev ju allt lite omognare. men jag hitta gurka och tomat. Sen har han bara äcklig juice med fuktkött. Så jag får torka ut nu.

Jaha imogon ska jag åka till sala då kan bloggen komma igång igen :D
Men det roligaste är att jag ska åka och handla massa mat då, jag tycker det är roligt att handla mat.


Aja nu kom henrik

vh

seriösarN

Hur kan folk skriva så långa inlägg i bloggen?
MIna bliralltidkorta och oseriösa och nu drygade mellanslag med mig också. Jag tror att jag ska bli seriös kanske?
Jag kan skriva ett filmtips, det är seriöst.
Då tycker jag man ska se superhero movie. Det va typ 4 månader sen jag såg den, men jag garva massa åt den, så jag måste ladda hem den så jag kan skratta åt den.
Fast jag får lite dåliga vibbar när jag kollar på den.

btw jag vill börja gymma eller nåt som gör att jag inte sover så mycket. Nån som vill gymma med mig?
nehe trodde väl inte det.


ähh hörs

hej

Asså min hals tar livet av mig. Jag hostar typ ihjäl  mig.

Det vamoget att imorse så börja Jag jobba halv sex och då när vi kom så hade slaktbils chafförerna redan lastat på hälften av grisarna, så vi behövde inte jobba så länge, fast sen fick vi vänta typ 30 min på att vi skulle få skjuts hem.

sen när jag kom hem så sov jag mellan 8 och 13. det va skönt


alexandraspångärkol

OJ nu har bloggen saknat mig massor tror jag. Men nu har vi fått tillbaka vårat internet så nu kanske jag blggar mer.
Jág orkar itne skriva allt jag har gjort men det är säkert inget värt.
Jag kan säga att jag har fått konstiga utslag i ansiktet, inte fräcka alls.
vati mår bra ifall någon undrar.


jaha snart börjar skolan igen, då blir det synd om denice igen. då ska hon kasta datorn i golvet.
Jag vill inte vara med när hon ska göra det, jag klarar inte av sånt :s

Nu ska jag smörja ansiktet elle nåt.

godnatt

RSS 2.0